Stockholmsmässan, 3 - 4 april 2019

Nyheter

Summer holidays!

12 juli 2018

Läs mer

Redo för mer?

25 maj 2018

Efter 3 lyckade upplagor av ARCHITECT@WORK Copenhagen och en fantastisk första upplaga av ARCHITECT@WORK Stockholm, är vi nu stolta att informera om att ARCHITECT@WORK Oslo nu har lanserats. År 2019 kommer du att kunna delta både i Norge och Sverige för att komma i kontakt med lokala arkitekter.

ARCHITECT@WORK Stockholm äger rum den 3 och 4 april på Stockholmsmässan, ARCHITECT@WORK Oslo 22 och 23 maj på X Meeting Point Oslo. Vi ser fram emot att välkomna dig som utställare!

Läs mer

Succé för Sverigepremiären av ARCHITECT@WORK

11 april 2017

Både besökare och utställare var mycket entusiastiska över att den unika mässanArchitect@Work äntligen hölls i Stockholm.
Med 104 utställare och nästan 1.300besökare, fick vi bekräftelse på att den starka fokuseringen på innovation och detspeciella mässkonceptet är uppskattat även på den svenska marknaden!
Kort sagt:en bra start för att fortsätta våra svenska äventyr!
Vi ser definitivt fram emot att varatillbaka i Sverige om 2 år.

Läs mer

Dezeen at ARCHITECT@WORK Stockholm

2 mars 2017

A@W Sweden are proud to have Dezeen, the world's most popular and most influential architecture and design magazine, as a media partner. With a global audience of over 2.5 million monthly users, Dezeen's award-winning editorial team publishes a carefully curated selection of the best international architecture, interiors and design projects each day, plus breaking news, incisive features and compelling original video content.

Läs mer

Följ ARCHITECT@WORK på Instagram!

10 januari 2017

Är du nyfiken på vad vårt team dagligen gör? Vill du veta hur det går till på vissa editioner av ARCHITECT@WORK? Har du lust till att posta meddelanden om ARCHITECT@WORK själv?

Från och med idag är det möjligt! Följ oss på Instagram och upptäck vår värld!

@architect_at_work

Läs mer

ARCHITECT@WORK erövrar Skandinavien

19 maj 2016

Efter Turkiet och Spanien är Sverige nästa land att arrangera ARCHITECT@WORK.

En helt ny mässa äger rum på Stockholmsmässan den 5 och 6 april 2017, kl. 11:00 till 18:00 båda dagarna.
Vi är övertygade om även de svenska specificerarna kommer att uppskatta detta exklusiva event.

Delta i ARCHITECT@WORK Stockholm, så kontakta oss för att få planlösning och ansökningsformulär: sweden@architectatwork.com .

Läs mer

Design & Plan

I samarbete med

Mediapartners