Stockholmsmässan

Nyheter

See you later…

18 januari 2024

Med anledning av de ekonomiska förutsättningarna I de nordiska länderna måste vi tyvärr meddela att det inte kommer arrangeras något A@W i Köpenhamn, Oslo eller i Stockholm i närstående tid.

Beslutet var inte lätt. Vi vill försäkra oss om att kunna leva upp till förväntningarna om att arrangera ett solitt mässevent med fokus på bra affärer för besökare och utställare. Dagens ekonomiska klimat tillåter helt enkelt inte detta.

A@W kommer fortsatt ha överblick över situationen och så fort som det blir en förändring så kommer vi ta tillfället i akt och återkomma.

Vi vill tacka alla besökare, intresserade och utställare för förtroendet de gav oss vid debuten 2015

Detta är ett enkelt ”see you later…”

Ditt A@W team

Läs mer

A@W Stockholm flyttas till 2024

11 januari 2023

För att ge våra utställare tillräckligt med tid och fokus för att förbereda sitt deltagande har vi beslutat att flytta A@W Stockholm till hösten 2024.

Du kan förvänta dig fler nyheter om själva evenemanget, de intressanta funktionerna och lanseringen i slutet av våren 2023.

Vårt team ser fram emot att träffa er alla snart igen.

För mer information - sweden@architectatwork.com.

Läs mer

A@W Stockholm planeras till hösten 2023!

3 juni 2022

Efter en frånvaro på nästan fyra år, på grund av pandemins svallvågor, är den svenska arkitekt- och designvärlden mer än redo för en ny upplaga av ARCHITECT@WORK Stockholm.

Ansökningarna öppnas i oktober 2022. Är du nyfiken på hur du kan visa upp din(a) produktinnovation(er) för en utvald publik av arkitekter och inredningsarkitekter?

Kontakta vårt team på sweden@architectatwork.com.

Läs mer

Architect@Work – unik mässa lockade branschen

12 april 2019

Den internationella arkitektur- och designmässan Architect@Work, som hålls i Sverige vartannat år, arrangerades nu för andra gången. Den 3-4 april drog mässan, med sitt unika koncept, 1.298 besökare till Stockholmsmässan.

 

Läs mer

ARCHITECT@WORK Stockholm: första nätverksevent - 27 november 2018

17 november 2018

Är du intresserad av det som arkitekter gör eller tänker? Då ska du vara med på nätverkseventet av ARCHITECT@WORK där vi kommer att presentera konceptet av detta unika event och dela våra insikter om skandinaviska arkitekter.

Läs mer

Summer holidays!

12 juli 2018

Läs mer

Redo för mer?

25 maj 2018

Efter 3 lyckade upplagor av ARCHITECT@WORK Copenhagen och en fantastisk första upplaga av ARCHITECT@WORK Stockholm, är vi nu stolta att informera om att ARCHITECT@WORK Oslo nu har lanserats. År 2019 kommer du att kunna delta både i Norge och Sverige för att komma i kontakt med lokala arkitekter.

ARCHITECT@WORK Stockholm äger rum den 3 och 4 april på Stockholmsmässan, ARCHITECT@WORK Oslo 22 och 23 maj på X Meeting Point Oslo. Vi ser fram emot att välkomna dig som utställare!

Läs mer

Succé för Sverigepremiären av ARCHITECT@WORK

11 april 2017

Både besökare och utställare var mycket entusiastiska över att den unika mässanArchitect@Work äntligen hölls i Stockholm.
Med 104 utställare och nästan 1.300besökare, fick vi bekräftelse på att den starka fokuseringen på innovation och detspeciella mässkonceptet är uppskattat även på den svenska marknaden!
Kort sagt:en bra start för att fortsätta våra svenska äventyr!
Vi ser definitivt fram emot att varatillbaka i Sverige om 2 år.

Läs mer

Dezeen at ARCHITECT@WORK Stockholm

2 mars 2017

A@W Sweden are proud to have Dezeen, the world's most popular and most influential architecture and design magazine, as a media partner. With a global audience of over 2.5 million monthly users, Dezeen's award-winning editorial team publishes a carefully curated selection of the best international architecture, interiors and design projects each day, plus breaking news, incisive features and compelling original video content.

Läs mer

Följ ARCHITECT@WORK på Instagram!

10 januari 2017

Är du nyfiken på vad vårt team dagligen gör? Vill du veta hur det går till på vissa editioner av ARCHITECT@WORK? Har du lust till att posta meddelanden om ARCHITECT@WORK själv?

Från och med idag är det möjligt! Följ oss på Instagram och upptäck vår värld!

@architect_at_work

Läs mer

ARCHITECT@WORK erövrar Skandinavien

19 maj 2016

Efter Turkiet och Spanien är Sverige nästa land att arrangera ARCHITECT@WORK.

En helt ny mässa äger rum på Stockholmsmässan den 5 och 6 april 2017, kl. 11:00 till 18:00 båda dagarna.
Vi är övertygade om även de svenska specificerarna kommer att uppskatta detta exklusiva event.

Delta i ARCHITECT@WORK Stockholm, så kontakta oss för att få planlösning och ansökningsformulär: sweden@architectatwork.com .

Läs mer

Design & Plan